Alone in this world (Part 2)

 
Photographer: Emma Grann Emmagrannfotografi.blogg.se / emmagrann.se
 
 
 
Då är det måndag igen. Det som jag gillar med vardagar är alla morgonen, när brevbäreren kommer. När man svarar på några mail, frukosten på morgonen och allt detta. Det är mer liv i vardagar! Medan helger så bukar det vara ganska segt om man inte har planerat vad man ska göra innan. Då vaknar jag alltid kl 14.00 eller senare. Hahah! Är det samma sak med er också? Ibland känner jag att ha hellre en Måndag istället för en Söndag. Söndgar är värst, det är så himla tråkigt! Men Lördag är absolut bästa dagen. Men nu ska jag faktiskt svara på några mail och börja plugga. Sen får vi se, jag tar det som det kommer, helt enkelt! Men jag skall planera de sista dagarna, måste göra massor med roliga grejer innan skolan börjar, man vill ha ett perfekt slut. Visst? 
  1. skriver:

    Grymma bilder! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..