The pinkprint

Ni har väl inte missat att Nicki Minaj’s nya album, The Pinkprint finns nu ute på Spotify. Wow vad jag älskar alla hennes låtar, speicellt ”Feeling myseft” Med beyoncé, ”Get on your knees” med Ariana Grande, och även låten ”Trini dem girls”  med Luchmoney Lewis. Dock har jag inte hunnit lyssna på alla låtarna, men hittills så gillade jag dessa tre starkt mycket!
 
Jag ser fram emot Rihannas nya album #R8 som släpps när som helst. Ingen vet när premiär datumet är, men de sägs att albumet släpps det här året. Alltså det bör vara när som helst! Eller så släpps albumet början av 2015. Vad tror ni? Om ni följer Rihanna på instagram så har hon bland annat lagt upp en video för 2 dagar sedan, där fansen fick lyssna kort på hur en av hennes låtar kommer låta – Snippet. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..