FINE ART

Photo: Sune Chee  länk HÄR MUA: Nathalie Diriz | Assistant: Karin Nin Andersson | Model: Me (Mohammedi)
 
Läcker bild på mig, från min senaste photoshoot. Kolla in den första bilden (från samma photoshoot) om du inte redan har sett den, LÄNK HÄR.   Bilden berättar mycket! Tycker om färgerna och ansiktsuttrycket. Titta på bilden och försök fundera en stund vad budskapet kan vara! Berätta gärna vad ni tror?
 
Och sen så är jag är jag extra glad idag, för att mamma har jag potatisgratäng. Är så hungrig just nu! Jag döör för mammas potatisgratäng, sjukt gott!! Och efter det skall jag börja öva på min gruppredovisning på Engelska, som jag har imorgon. Är det bara jag som har scenskräck?! Haha har paniik. Men det kommer gå jättebra. Man ska alltid tänka posetivt. Glöm inte det! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..