Bästa Pappa
Idag är det farsdag och jag vill börja med att säga, jag älskar dig Papi!! Jag önskar dig all lycka och all framgång i framtiden, se dina barn växa upp, se mig när jag har lyckats med mina drömmar , se dina barnbarn och med mera! Må du leva 100 år till! Vad skulle jag har gjort utan dig och mamma?! Utan dig och mamma så skulle jag inte vara den jag är idag. Ni har stöttat mig otroligt mycket! Ni har alltid funnit vid min sida från dag 1. När jag mår dåligt så finns ni där!! Och all konstmaterial ni har köpt till mig och allt de ni har gjort åt mig … Wow! Kan man önska en bättre familj? Som sagt, ni har hjälpt mig mycket. Och gjort mig stark som person! Och viktigaste av allt att ni har uppfostrar mig grymt bra! Tacksam! 

Älskar dig !!
 1. Hej, fin blogg du har! Kolla gärna in min blogg och delta i min tävling 😀

 2. ALICIA skriver:

  Fint skrivet!

  Sv: Ja visst, så är det! Kram! 🙂

  1. Tack fina du!
   Var gärna med i min bloggtävling som är igång på bloggen, där du kan vinna ett par valfri hörlurar från kända märket Sudio.

  1. <3!
   Var gärna med i min bloggtävling som är igång på bloggen, där du kan vinna ett par valfri hörlurar från kända märket Sudio.

 3. Louise skriver:

  Så härliga bilder! 🙂

  1. Tack!
   Var gärna med i min bloggtävling som är igång på bloggen, där du kan vinna ett par valfri hörlurar från kända märket Sudio.

  1. Tja!!
   Var gärna med i min bloggtävling som är igång på bloggen, där du kan vinna ett par valfri hörlurar från kända märket Sudio.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..