VI GJORDE DET!

Som de flesta vet så är jag ett stort fan av Shaun Ross. Han är en av mina förebilder inom modellandet och allt detta inom mode. Han är bland annat med i många musikvideos, så som succé låterna E.T med Katy Perry och Kanye West, Lana Del ray –  tropico och Beyonce – pretty hurts Video. Igår Delade han teckningen på honom, som jag har tecknat, på instagram. Det var sinnessjukt!! VI GJORDE DET, TACK SOM F*N!
 
Följ mig gärna på instagram – Bymohammedi
P.S – Det är en tävling som pågår just nu, vinn ett par valfria SUDIO hörlurar – LÄNK HÄR!
 
  1. skriver:

    Kul för dig 😀

  2. skriver:

    OMG! Vad glad jag blir för din skull! Vilket lyckorus. Du har gjort en fantastisk teckning av honom. Vackert.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..