Art Done: Shaun Ross

Yeaaayy!! Då var man klar med den här teckningen på Shaun Ross (Shaundross på instagram). En av mina förebilder inom modellandet!!! He rock! Nu ska jag lägga upp den på instagram och vi får hålla tummarna och tår att han ser bilden! Hjälp mig genom att tagga honom på instagram… Lägger upp bilden när jag ser att han är online. 😀 Men vad tycker ni om teckningen?
 
  1. Amelie skriver:

    Grym! Älskar din stil! 😀

  2. skriver:

    Inte nog med att du har en utstrålning som omfamnar en helt och hållet, inte nog med att du är så förbannat snygg, inte nog med att du har en klockrent rakryggad stil.. Du kan teckna också! Oj oj oj. Jag är så imponerad! Så glad för din skull som sagt att självaste Shaun delade ditt konstverk. Love love love. Det där, det där är KONST!

  3. skriver:

    Verkligen superfin!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..