Frukost i Turkiet

Tog en snabb bild på vår frukost inne hos Simit resturangen. Supergott! 
 
Haha så typisk mig. Måste alltid ta bild på mat när det ser så supergott ut. Det här är jag när maten kommer: -”VÄNTA, INGEN RÖR MATEN.. LÅT MIG TA BILD FÖRST!” Haha… Jag gillar att ta bild på mat. Mat är de vi äter hela tiden. Och det är så inpirerande också… Jag gillar även visa er vad jag har ätit. De flesta tycker det är intressant, man får både inpiration och tips. Själv så gillar jag att se på mat-bilder. Man får helt enkelt inpiration. Det finns till och med jättestora matbloggar, jag gillar att besöka dessa bloggarna.
 
Nu ska vi vidare till starnden och bada. 
  1. Det där ser gott ut. Att fota mat tror jag är typiskt för oss bloggare. hehe. Jag är likadan och måste också alltid fota först. Idag åt vi på glassresturang och barnen kunde knappt bärga sig med att börja äta, men mamma var ju tvugen att fota först 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..