Tips: Rörmokare i Stockholm – 24/7

 

Det är något jag har tänkt på väldigt länge. Jag funderar på att flytta till Stockholm i framtiden eller så kommer jag bo kvar här i Göteborg, med familjen eller skaffa ett eget hus. Jag vill så gärna bli vuxen nu, men samtidigt inte. Jag vill börja jobba och tjäna mina egna pengar och skaffa en familj. Men samtidigt får jag paniken när jag tänker på att som pappa måste man fixa allting. Jag är inte direkt en person som gillar att laga trasiga saker. Jag får panik. Och jag kan tänka mig och tror att det är många som har samma problem, som inte klarar av att fixa vissa svåra saker hemma. Det finns ju rörmokare och liknande arbetare här i Sverige som sagt.  Vilket gör mig så lättnad när jag tänker på det. Speciellt när det finns rörmokares-företaget som har öppet dygnet runt. Då kan man ringa direkt när något händer. Du behöver inte göra något, sitta ner i soffan och de är klara i några minuter.  

 

Tänk dig mitt i natten så är du tvungen att vakna upp för att fixa något trasigt hemma, men som tur så finns det en site som jag faktiskt hittade genom en annan site. Nämligen rorassistansen.se och de befinner sig i Stockholm. Har du problem hemma med rören, rörjur eller något liknande. Så är det bara kontakta dem, de har öppet 24/7. De utför alla typer av rörmokeri i Stockholm från stopp i avlopp och vattenläckor till större åtaganden såsom installation av undercentral! 

 

Och det finns många kvinnor hemma, som inte klarar av att fixa trasiga saker. Det är kanske mer killgrej… Tänk er om era män är ute och jobbar eller ute med sina vänner. Gör det enkelt för er. Då är det bara kontakta rörassistansen och de befinner sig som sagt i hela Stockholm. 

 
 
 
  1. skriver:

    Lät lite könsdiskrimerande det sista du..

  2. skriver:

    "Och det finns många kvinnor hemma, som inte klarar av att fixa trasiga saker. Det är kanske mer killgrej… Tänk er om era män är ute och jobbar eller ute med sina vänner. Gör det enkelt för er." Låter ju som att tjejer inte klarar av att fixa med avloppen. Kanske inte det du menade dock. Och att det vore en såkallad killgrej vet jag inte, det är supermånga tjejer som utbildar sig och jobbar inom VVS (avlopp och sånt).

  3. Jag vet hur det känns, jag flyttade förra hösten och jag tycker det är skönt att få arbeta & teckna utan att bli störd. 🙂

  4. Svar: Tack så mycket 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..