Helt personligt!

Jag älskar att ha något personligt, väldigt mycket. Som ni ser på Iphoneskalet , så är det bild på mig   , diamanter och lite ”akvarellfärg”. Och nej.. Jag är inte ”självkär”. Utan det är bara att jag älskar att ha något personligt och varför då inte ha en bild på så själv då det blir extra personligt… 
 
– Det är väldigt många som har frågat mig vart jag gör mina personliga  Iphone- skal.
Svar: Jag gör mina på Caseapp.se ! Bra kvalite , snabb och gratis leverans. Kan det bli bättre? 
  1. Såklart man ska. Man ska ju älska sig själv även fast det är svårt ibland.

    Fint. Ska kika in sidan. Jag har haft ett och samma skal nu i över ett år hahah.

  2. Elin skriver:

    Reklam, reklam, reklam… Suck…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..