DW IN MY HOME

Min nya favorit klocka som kommer från Daniel Wellington. Om några dagar kommer jag att göra photoshoot , där jag kommer bland annat bära denna fina klockan och även mina nya solglasögon. Snart är det helg och jag funderar på att köpa ännu mera nya kläder! Alltid kul med något nytt ju… Men vad tycker ni om min nya DW klocka? Visst har denna klockan ”fashion på hög nivå” ? Ja fan!
 
P.S Jag har även fixat rabatt kod till er läsare. 
Rabattkoden till er läsare är ”MOHAMMEDIS” och är giltig hela maj. Den ger 15% avdrag på varje köp från danielwellington.se . 
 
 1. sjukt snyggt! hade inte tackat nej till en sån!

 2. elinn skriver:

  snygg klocka! 🙂
  Vinnaren av veckans blogg finns nu uppe, kolla om det blev du! 😉
  Om inte så bättre lycka nästa gång och super kul att du ville vara med! 🙂
  Ha en fortsatt bra dag 😀

 3. skriver:

  skitsnygg klocka!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..