Gjorde Rihanna rätt?

(Det var jag som lade till lite svart färg på bilden, för att inte visa hela tjejens ansikte)
 
Rihanna lade upp denna bilden ovan, på hennes instagram. 
Tjejen på bilden retade och skrev massa skit om Rihanna och om hennes familj och släkt med grova saker alltså. Rihanna reagerade genom att hon ladda upp en ny bild på hennes egna Instagram konto på en bild tagen från tjejens insta profil tillsammans med en get. Rihanna skrev då sedan: ”Se skillnaden”. 
 
Hon skrev om detta på sin twitter också vilket gjorde att över 30 milioner har sett den här bilden.Tjejen (på bilden) tog bort massa bilder på sin instagram och gjorde även sitt konto till ”privat”. Rihanna lärde henne en läxa och ville även visa haters att inte mera skriva skit om henne och om hennes familj för annars kommer de få se någon som de säkert inte kommer att gilla!
 
Men efter några minuter tog Rihanna bort bilden ,både på instagram och twitter, vilket var bra, för då visar Rihanna hur mogen hon är än hon tjejen och alla hennes haters. Själv så skulle jag gjort samma sak om någon person skriver skit om mig och min familj (grova saker).  
 
Glöm inte hur underbar Rihanna är som person. Hon har byggt flera sjukhus till de fattiga länderna och även ger/gett tusentals pengar till skolor och barn som har det svårt, och det gör hon fortfarande! Känner ni till Believe foundationre? Ja, Och det är Rihanna som har grundat och skapat det! Respekt till Rihanna.  
 
Frågan är nu, gjorde Rihanna rätt, skulle du också gjort likadant?
  1. Tjejen ville säkert bara få uppmärksamhet. Det Rihanna säkert lyckades med är att stämpla tjejen för något inför en väldigt stor folkmassa. Att ens bry sig om hatare. Nästan alla kändisar har varit med i någon välgörenhetsgrej, antingen för att få en bra image eller goda handlingar. Men Rihanna är en av Illuminati-klanen. Kolla "The Arrivals" på youtube, swesub du kommer att fatta bättre. Finns bättre förebilder än Rihanna, några som verkligen gjorde något när se levde och inte spred en massa djävulskap.

  2. skriver:

    Ja det skulle jag också gjort för att hon skrev massa skit om hennes familj.

  3. skriver:

    Jag skulle gjort precis så som Rihanna gjorde!

  4. Marta skriver:

    Skulle ha gjort samma sak, dock hade jag inte tagit bort bilden.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..