”Länktävling”

 
Som jag berättar på videon så kör vi en ”länktävling” där jag länkar 1-3 bloggar som får synas i menyn , där det står ”bloggar” i ett helt år.  
 
För att vara med: [ Följ mig via bloglovin ] och sedan kommentera inlägget!
Följer du mig redan på bloglovin, så GILLA videon ovan!
  1. Jag är med och följer dig på bloglovin nu! 😀

  2. Jag är med och tävlar! följer dig och har kommenterat 🙂

  3. Gillat, följer och kommenterat. Du sa att jag aldrig skulle ge upp, så jag har inte. Gör ytterligare ett försök. Det skulle betyda så mycket för mig om jag skulle vinna för jag vill verkligen att min blogg ska bli något som folk kommer att minnas och glädjas av. Har kontaktat företag och bett dem att sponsra mig så jag kan ha tävlingar, men de har inte viljat för att jag inte har tillärkligt med läsare. Snälla hjälp mig Mohammedi Al-Debis. kramar / Tindra Müller

  4. Cajsa skriver:

    Vi är med och tävlar!:) tror redan att vi följer dig!;)

  5. Evelina skriver:

    Jag vill vara med då:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..