Blev inte nöjd…

Jag har fått nog. Jag blev inte nöjd! Med allt. Föst med ögonen, sen så hittade jag något fel , och det är självklart munnen, den blev tvär ful! När jag rättade dem , så såg jag att ansiktformen inte var bra… JAG SLÄNGER DEN OCH BÖRJAR OM!! Man måste ju bli nöjd med det man håller på med! 😉
Men jag måste faktiskt börja med andra teckningar först och då får jag jobba med den teckningen efter dem andra…


NÅGRA ÅSIKTER OM DETTA? 😉
 1. Sofi skriver:

  Du är ju grym! Keep up the awseome work 🙂 tack för att du följde mig på intsa 😀

 2. Annie skriver:

  Sv: Tack så mycket! 🙂

  Den är inte misslyckad bara för att den inte blev som du ville ha den. Det är bara att ta en check vad som gick fel, och lära av det. Och någon som tittar på den vet ju inte hur du tänkte att den skulle bli, eller hur? 🙂 Det är det fina med konst,

 3. OH, det var ju riktigt fin! Man kan lungt säga att du är bättre än mig iallafall….

 4. Wilma skriver:

  Den var ju skitnsygg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..