Ice Cream time

Photo: Emma Grann. // Retuch: Cajsa Forss. Hair: Hair Angered.

 

For CONVERSE summer collection. ´ And for Synsam, glasses from synsam own brand, fellepini. För fyra månader tillbaka, så hade jag helt ärligt ingen aning att synsam hade två egna märken på bågar. Idag äger jag två bågar från deras märke fellepini, wow vad jag älskar deras kollektion. Det andra märket heter D.Arnesen. På bilden ovan så är dessa bågarna från fellepini, synsam.

På bilden så bär jag converse’s sommar kollektion, de var verkligen sköna och somriga. Jag vill ha sommar nu, men det som gör mig sjukt glad är att hela denna veckan har varit bara bra väder. Kanske lite blåsigt, men vi ska inte klaga nu. Älskar när det var över 15 grader varmt igår. Mer sol tack!

Har ni hunnit käka mycket glass ännu? Jag har nu käkat kanske minst 8 gånger bara denna vecka.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..