Ariana Grande X Medic Skin

Nu är det dags igen för en riktig stor tävling på min instagram @ JeMoei, denna gång har jag teamet upp mig med Medic Skin som är en av Göteborgs bästa skönhetssalong, som gör bra hudvård och skönhetsbehandlingar. Här är all information du bör veta om tävlingen. Tävlingen startas KL 23.30, imorgon på min Instagram.

 

Vad vinner man? Det kommer att vara totalt två vinnare + alla som deltar får tröst pris från Medic Skin (Någon rabattkod, hur mycket rabatt vet jag inte ännu.)

Första Pris: Två Stå-biljetter till världsstjärnan Ariana Grande’s konsert – Dangerous Woman Tour i Stockholm den 8 Maj. (Värde 1300kr)

Andra Pris: Ansiktsbehandling hos Medic Skin i Göteborg. En kemiskpeel behandling med Elixir madelsyra 40 % peel – microdermabrasion i kombination med Elixir mandel peel 40% som behandlar pigmentfläckar, acne, ärr och gör huden fastare och strukturen blir jämnare och rodnader blir mindre synliga. (Värde 1500kr)

 

Det kommer att vara sjukt enkla regler. Det ända ni kommer behöva göra är att ni taggar totalt 4 vänner. OBS! Det är viktigt att du taggar 4 personer som DU känner. Och du får inte tagga samma person som taggade dig. + Att ni följer mig och Medic Skin på instagram.

Tävlingen kommer att hålla på i 2 veckor och vinnaren kommer att presenteras på min snapchat @ mohammedis. Se till att lägga mig där redan nu, för bland annat inte missa något viktigt eller något roligt. Vinnaren kommer att bli kontaktad via mail och instagram DM.

 

LYCKA TILL ALLA!!!! I SAMARBETE MED MEDIC SKIN.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..