Vad hände

SNEAKPEEK. FOTO – REBECKA BJURMELL.

sneak_small

Klockan är nu 05:43 när jag skriver det här inlägget. Jag vet inte vad som hände, men jag har lovat att inte åka mer till Stockholm denna månad då jag har en hel del att göra. Men gissa vad som hände? Jag bokade precis en resa till Stockholm för nästa vecka, 22-23 nov.

Jag vet inte ens om jag har något viktigt att göra nästa vecka. MEN JAG KÖRDE EN YOLO! Jag ska på bland annat ett event i Stockholm. Mer om detta kommer jag att uppdaterar er, jag kanske ska passa på och åker ner till Norrköping och tatuerar mig också? Hmm…

Om en timme tänkte jag åka ner till matbutiken och handla lite frukost. För att klockan 8 har jag ett samtalsmöte och därefter har jag ännu mer möten. Det som är skönt är att idag blir det bara skypemöten, så slipper jag åka hela tiden till Göteborg C och Stockholm för möte!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..