fortsätt smygfotografera då

Nu är jag tillbaka från Stockholm, äntligen är man hemma igen, i fina Göteborg. Jag är sjukt trött, jag varit tre dagar i Stockholm, och imorgon ska man åka ner till Norrköping för att tatuera sig. Kroppen är så utmattad så jag funderar på att avboka Norrköping resan. Vi får se, jag återkommer på snapchat om jag ska åka dit eller inte! Men jag vill, jag ska försöka så att jag kan åka dit.

mtrmomo

När jag åker till Stockholm, så åker jag alltid med MTR EXPRESS. Sjukt jävla bra tåg, jag älskar deras säten, det är skönt att sova i deras stolar. De har som sagt designat stolarna för att man ska kunna sova enklare. Alltid när jag är trött, så sover jag direkt i MTR EXPRESS tåget, annars har jag svårt att somna i tåg.

 

Idag fick jag dock inte sova ifred. Det var två grabbar som smygfotograferade mig i tåget, och det är sjukt kul för att man märker klart och tydligt vad de gör. Jag bryr mig inte, men ibland finns det gränser på saker och ting. Tyvärr fick jag knappt sova, då jag var rädd om de skulle fånga en bild när jag sover med öppen mun! Hatar det. Men jag fick i alla fall lite sömn och ska fortsätta sova nu! Men som sagt,jag hör av mig på snapchat om det blir Norrköping eller inte…

LOADING..