HAPPY HALLOWEEN 16

MUA: Josefina ”Tinzahh’‘ // Photo: Simon Bendroth ”Midsommardröm”.

6w1a7812-redigera-kopia

Vad innebär Halloween för dig? Själv så tycker jag att Halloween är det roligaste som finns, jag har alltid tyckt om det, sedan jag var liten. Det är något speciellt med Halloween? Jag tycker att det är roligare att klä sig läskigt än gulligt som man gör i tillexempel påsk. Man umgås mer med vänner och har roligare helt enkelt i Halloween. Dock tycker jag att det är mycket läskigare att gå ut i Halloweeandagen nu för tiden, då man vet inte vad som gömmer sig bakom maskarna. Det sker massor med mord nu för tiden?! Därför är det viktigt att gå ut med många vänner under halloween. Världen har blivit helt fuckat…

Men hur som helst, det har blivit en trend för mig som ni har säkert märkt, varje gång det blir Halloween, så kör jag all in med sminkning. Det här året blev jag sminkad av min vän Josefina som kallas för Tinzahh. Nu undrar ni vart vi fick  sminkinspirationen ifrån? Det var faktiskt en av mina bloggläsare som sa att vi skulle köra en halloweensminkning med spelkort. Och det gjorde vi. Det blev riktigt ballt!!

Resten av bilderna får ni på morgonen. Glad Halloween 2016!

LOADING..