Min första ansiktsbehandling

m2
m3
Foto av Pia, redigering av min vän Therese Kudzak.

I Tisdags gjorde jag ansiktsbehandling hos Medic Skin i Göteborg. Behandlingen kallas för ”RF Matrix Fraktionerad laser behandling inklusive 10% TCA Peel”.

Pia som gjorde behandlingen på mig var jättetrevlig och pratar med med mig hela tiden så att jag mår bra och om du inte klarar av ”laser behandlingen” så sänker hon styrkan bara. Personligen tyckte jag att det inte gjorde ont, utan det var bara skönt. Men däremot, när Pia skulle lägga syrorna på ansiktet i slutet så sved de såklart sjukt mycket! Men vill man vara fin, så ska man lida pin.

Det finns ju andra behandlingar, beroende på av du vill få för resultat. Själv så ville jag få jämnare hudton och få bort ”fläckarna” på ansiktet. Man ser resultat redan på första behandlingen, men Pia rekommenderar att göra det en gång i månaden. Efter 3:e behandlingen blir det perfekt!

Jag rekommenderar Medic Skin och självklart får ni rabattkod från mig när ni gör en valfri ansiktsbehandling. Ange Medic25 i kassan, så får du hela 25% rabatt!

Adressen till Medic Skin:  Terrassgatan 1 , 41133 Göteborg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..