Före & efter #3

Idag var jag och klippte mig hos Hair Angered, vid 11 tiden. Lika trevliga och duktiga, älskar seriöst HAIR ANGERED. Men här ovan ser ni en ”före och efter bild”! Alltså seriöst, jag skäms när jag ser på ”före” bilden. Jag brukar alltid ta hand om mitt hår, men jag har haft fullt upp och inte hunnit fixat håret på en hel månad, men det är skönt nu när man har fått fixa det. Tänk er att jag hade keps nästan varje dag för att inte visa mitt gamla hår, men nu kan jag slänga kepsen i väggen, för att jag slayar med mitt nya hår.

14407881_1184070081720178_1098268332_o

Rolig fakta är att det första vi människor egentligen kollar hos person är såklart håret. Många tror att det är ögonen och leendet, men tro eller ej, så är det håret, fast vi människor tänker inte på det. Håret är absolut det viktigaste! Haha men hur som helst, jag blir alltid supernöjd, när jag fixar håret hos Hair Angered i Göteborg – rekommenderar stället verkligen.

Tusen tack till duktiga frisören Majken som jobbar på Hair Angered. Vad tycke ni om resultatet?

/ P.S BÄTTRE BILDER PÅ HÅRET KOMMER!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..