Ang Justin B tävlingen

Hej mina underbara!

_MG_4621sv

Jag vill påminna alla om att Justin Bieber tävlingen avslutas redan om en vecka. Du och en vän har chansen att se världshjärnan live i Stockholm, 30:e September, Tele2 Arena.

Tävlingen hittar du på min instagram – Bymohammedi.

OCH EN ANNAN GREJ! Med tanke på att det är många som har deltagit redan, så tänkte jag fixa något extra i tävlingen, istället för att det bara blir en vinnare, så tänkte jag göra så att det blir två vinnare istället. Och andra vinnaren blir avtecknad utav mig! Hur bra?!

1:a Vinnare – vinner 2 biljetter till Justin Bieber konsert. 

2:a pris – Man har chansen att bli avtecknad utav mig.

Och alla som inte vinner kommer få tröstpris. 

faktaruta

HUR GRYMT ÄR INTE DET?! NU BLEV TÄVLINGEN ÄNNU STÖRRE. DELTA!!

  • GLÖM INTE ATT LÄGGA TILL MIG SNAPCHAT – MOHAMMEDIS
LOADING..