AQUA

More of this outfit, coming soon – Photo by Lina Flodins.

_MG_4091
_MG_4232

Här kommer närmare bild på mina nya brillor från CHiMi Eyewear. Jag köpte två par solglasögon, de andra är i kiwifärg och kommer såklart att visa er de andra inom kort.

Är det bara jag som har på mig solglasögon inomhus, i bussar/tåg och när jag ute oavsett väder? Och ja, om du har följ min blogg länge så vet ni att jag älskar solglasögon och äger sjukt många par. Men jag har alltid på mig solglasögon tillexempel när jag ska åka någonstans, då kan jag sova utan att någon vet om det. Man ser helt enkelt inte mina ögon, och det kan vara skön ibland. Sen så får man inte lika mycket sol heller, vilket man somnar enklare. Men jag bär det för det mesta för att det är snyggt.

Nu ska jag fortsätta med teckningen som jag håller på med. Är snart klar!!! Weejj.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..