packar inför Stockholm

Coming Soon – Photo, Lina Flodins.

_MG_2584kopia-2

Nu kör vi Momos Family, nu är Nya Mohammedi igång och jag har massor med överraskningar till er. Som sagt detta är bara början, men det är något ni måste även veta att jag lägger så mycket press på mig själv för att göra bra jobb och göra alla nöjda. Jag gillar det jag håller på med, jag älskar min bransch, men tyvärr kommer tillexempel kortfilmen att dröja lite till, men jag lovar, det kommer massor med sjuka saker.

Just nu är jag hos min syster och vi åt precis pizza. Hur mysigt är inte det?! Om en liten stund ska jag åka hem igen för att fortsätta jobba med mina projekt. Jag måste även börja packa inför Stockholm resan, då jag åker till Stockholm redan nu på måndag och stannar där fram till på torsdag. Första dagen i Stockholm så ska jag se Rihanna live *GRÅTER*.

Vilka ska se Rihanna live?

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..