Före & Efter – Hair Angered

Här kommer en ”före och efter” bild på mitt hår. Jag åkte ner till min favorit salong, Hair Angered igår och blev fixad utav Majken. Jag har faktiskt saknat det mörka håret. Det var ett tag sedan jag hade det, och den här mörkbruna färgen var verkligen DOPE!! Älskar det. Hair Angered är duktiga på både klippning och att färghår. De är proffs på allt!

13523900_906149366178919_97370293_o

Nu är det bara 2 dagar kvar inför NyaMohammedi och det betyder att det kommer bli sjukt stressigt, då jag har några plåtbingar kvar att göra innan 1 Juli. Ska bli kul att plåtas med de nya håret.

P.S, Jag och Hair Angered älskar er för ni är världens bästa läsare. Ange mitt namn i kassan så får du 15-20% rabatt. Rabatten gäller bara Juli månaden!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..