05.13

Foto Sune Chee, Mua Nellie Selander

Mohammedi1

Innan jag sover, tänkte jag påminna er om att det är nu Fredag den 13:e. Hahah nej, skoja! Fyfan vad jag hatar folk som tror på att man får otur just den dagen. Hahaha!! BULLSHIT!

Idag kommer det vara en grymt kul dag. Det är nämligen kusinens förlovningsfest idag, jag är sjukt taggad. Det kommer bli en sjukt rolig kväll! Jag har dock ej bestämt mig vad jag ska ha på mig ännu… Haha! Men jag tror ändå hur jag vill se ut imorgon. Alltså direkt efter skolan ska jag bestämma en outfit, haha! Det kommer bli stressigt… Men Mohammedi löser allt!

Jag kommer inte kunna blogga om dagen imorgon. Men jag kanske kan slänga en kort inlägg på lördag och berätta förlovningsfesten. Annars finns jag på snapchat, där ni följer mitt liv ännu mer detaljerat och ”direkt” –  Snapchat, Mohammedis .

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..