snart har man YT

Ni som har följt mig sen starten vet att jag har en Youtube-kanal. Men jag har inte lagt upp något där i snart ett år! Alltså jag har aldrig varit aktiv på Youtube. Det här videoklippet ovan var för exakt ett år sedan när jag var på SFIA15 modegalan i Berlin. Riktigt stort och kul! Det var även min första resa jag åker dit ensam med en kompis.

GODA NYHETER är att jag och mina kollegor från United Influencers kommer att starta en nya youtube-kanaler. Alltså jag kommer nu börja med att lägga upp en video per vecka på min youtube, det ska bli kul att hålla på med youtube och bloggen samtidigt!

Jag kommer att meddela er när allting är på banan. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..