Selfies i badkaret

Haha, alltså jag var bara tvungen att ta selfies när jag badade idag i badkaret med badbomben. Alltså wow vilken magisk färg det blev, det ser ut som stjärnhimmel! Där var så mysigt, jag bör ha flera sådana bad! Det var verkligen mysigt och avkopplande. Jag tände några ljus, hade musik på och vattnet var bara magiskt och varmt. Jag var kanske i badkaret i 2 timmar… Haha!

IMG_4705
IMG_4708
IMG_4710

Tips, om du känner dig stressad eller att du mår dåligt, då tycker jag att du bör gör exakt likadant som jag gjorde idag! Så nice!! Jag mådde inte dåligt, men när man har en sådan mysig bad, så glömmer man bort allt, så som all stress och allt runt om kring sig. Man mår mycket bättre efteråt!

Nu skall jag gå och lägga mig, Jag ska ut med vännerna imorgon till stan, ska bli kul! Vi hörs.

LOADING..