Blogozine

Nu är artikeln ute på Blogozine.net”Mohammedi’s konst hyllas av internationella kändiseliten”, en annorlunda artikel. De flesta intervjuer jag har gjort handlar nästan bara om mode och min kollektion, samt om min blogg. Men i den här artikel handlar det kanske mera om konsten och hur det känns att bli hyllad av kändisar. Läs hela artikel HÄR!

yl1EPe3A4LvQcX823BGmrUG41ftssS4vrD8Ntm9rjUI

Vill ni se mer av min konst, så kan ni klicka på den HÄR-länken. På tal om konsten, så håller jag fortfarande på med senaste teckningen, dock är det mycket kvar tills den är klar. Sen så skall jag snart åka ner till Helsingborg. Alltså jag kommer att fortsätta med den på måndag! BTS-bilder kommer ni självklart även få se.

Porträttbilden på mig, som dem har lagt upp är förresten fotograferat av Lina Flodins.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..