Bts Halloween 2015

Här kommer några BTS bilder från årets Halloween sminkning. 

12177490_10153449890331130_1059701518_o
backs

Min Halloween var faktiskt bra. Våra kusiner kom hem till oss, vi hade skoj tillsammans och sen så följde jag med barnen för att de ville göra Bus eller godis. En vuxen måste följa med barnen om de ska göra bus eller godis! Det var faktiskt super skoj, jag kom ihåg när jag var liten och gjorde likadant. Superkul! Och efter det gick vi tillbaka hem och jag började plugga… Det hände inte så mycket, men dagen blev lyckas när kusinerna kom. Haha så det var en helt okej Halloween dag!  Hur var eran Halloween?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..