Farsdag tips

Farsdag närmar sig och det är lika viktigt som Morsdag! Och jag vet att många där ute inte har hunnit köpa något till sin farsa. Visst? Så därför tänkte jag visa er vad jag köpte till min pappa och även ge er lite råd vad ni kan köpa.

DSC05439
DSC05440
DSC05441

 

Dessa 3 produkterna köpte jag från SLIQHAQ, där hittar du premiumprodukter inom rakning och hudvård för män. Jag är inte pappa, men jag som kille gillar att få produkter som jag inte skulle köpt med mina egna pengar, men ändå något man gärna skulle vilja ha. Fattar ni hur jag menar? Alltså det finns folk som köper hellre tex kläder än dyra hudvårds produkter/skönhetsprodukter för sina pengar.

Då köper man skönhetsprodukter som present till personen… Fattar ni? Då blir man glad, det är någon man uppskattar. Jag blir det i alla fall, om jag skulle få dessa produkterna. Dessa produkterna ovan köpte jag till min pappa, förutom kammen då han är flintskallig… Haha. Den kammen köpte jag till mig själv, men om eran pappa har hår på huvudet så kan ni ge bort det till honom också.

 

Första bilden: INDIAN SANDALWOOD HAIR & BODY WASH, pris 185kr – Läs mer om det HÄR.

Andra bilden: ORIGINAL DEODORANT ROLL-ON, pris 99kr – Läs mer HÄR.

Tredje bilden: HANDMADE MENS FOLDING POCKET COMB FINE , 85kr – Läs mer HÄR.

På den hemsidan finns allt män skulle bli glada utav. Kolla in den och beställ redan nu, då farsdag närmar sig! 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..