New In from NLYMAN

Mina drömskor har kommit!! Jag beställde här om dagen ett par skor från Tiger Of Sweden, mössa från J.LINDEBERG samt 3 Calvin Klein kalsonger. Allt går att handla från NLYMAN .

DSC05418insta
DSC05426

Jag skall vara helt ärligt, så har jag länge velat ha Calvin Klein kalsonger, hahah! Och nu har jag 3 stycken, tyvärr får ni inte se dem idag, men det kommer kanske ett inlägg imorgon om mina kalsonger? Wop wop.

Men hur som helst, jag är sjukt lycklig för att mina drömskor har kommit. Jag har redan ett par svarta skor, men de är inte helt svarta. Så dessa ovan, kommer få följa med mig väldigt ofta. Det går även att bära dessa till bröllop och galor. Sen så köpte jag mössa, då jag inte har någon hemma… Och tyvärr så är vintern snart här. Dessa 3 produkterna är absolut veckans bästa köp!

LOADING..