Mina 4 favorit konstkonton

Min blogg handlar om konst också, och jag har inte inte tecknat på ett tag nu. Dels för att jag har haft en hel del att gör dem senaste veckorna. Här är mina 4 favorit konstnärer på instagram:

bloggen_55b200f82a6b2260829bde0b
@Bokkei – Maria Björnbom-Öberg, Aka Bokkei är Svensk konstnär som jag har följt i flera år idag. Hon inspirerar mig sjukt mycket inom konsten. Hon har även en blogg där hon lägger upp sina målningar och om hennes liv.

bild1

@naranjalidad – Hon har jag också följ i flera år. Dock är hon en spansk konstnär. Jag älskar hennes konstteknik och hennes kreativitet.

 

 

Emeralda_Sara_Woodrow_01

@smamie – Sara Woodrow är en svensk konstnär. På hennes instagram så hittar ni inspiration bilder på inredning och bilder på hennes vardagar. Men även bilder på konst som hon har gjort! Jag älskar hennes konst, samma sak här, hennes teckningar ser enkla ut, men de är sjukt coola och är inspiration till max. Tro mig, den här typ av konst är svår!

large_allison-kunath-drawing-thumb

@Allisonkunath – Italien! Wow vad jag älskar den här konstnären, den här typ av konstteknik kallas ”line stepper”.  Jag behöver inte ens sägs så mycket om detta, kolla in bilden. Hon har fler grymma teckningar på sin hemsida och instagram. Kolla in!

 

Dessa 4 är mina favoriter. Hoppas ni tyckte om det här inlägget, och jag lovar att ni kommer få se fler teckningar av mig!

LOADING..