Redo inför Halloween

Idag har det varit en rolig och lång dag. Jag vaknade idag väldigt tidigt för att jag hade plåtning på morgonen, hos Sune . Och här får ni se en sneakpeek bild från dagens photoshoot inför Halloweenen. Jag ville egentligen inte visa er något, men en ”sneakpeek” skadar inte. Tack för en grym dag Sune och Mua Nellie.

IMG_0035

Efter plåtningen hälsade jag på Hair Angered, de är sjukt söta och gulliga som tog hand om mig som vanligt. Jag klippte mig inte, utan bara fixade lite där bak på håret så att det ser frächare ut.

Efter Hair Angered träffade jag bloggaren Emelie som bloggar på Mediamamman.se, det var sjukt kul att träffa henne. Vi var även på Åhlens event här i Göteborg i ca 20 minuter. Haha! Jag hade inte så mycket tid. Som ni vet så har jag brist på tid, så är alltid stressad! Haha. men det var så himla kul dag idag!

Enligt planerna så skall jag på bio lite senare idag. Vi får se om jag hinner eller inte…

  1. Usch, jag vet inte om jag vågar se resultatet! Du ser ju skrämmande äcklig ut i detta Halloweensmink

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..