MTV EMA

Idag var jag med mina vänner och fikade. Det var så himla mysigt och verkligen kul att träffa dem!! Som jag skrev i tidigare inlägg så har jag ingen aning vad jag ska göra efter jag har träffat mina vänner. Men jag såg nyss att MTV EMA 2015 börjar idag kl 21.00?! Wow, jag får absolut inte missa det. Jag gillar att kolla på awards.

wopwop

Det som är bra med EMA är att det inte är i Amerika, utan det kommer vara  i Milan, Italien. Vilket då programmet börjar om 2 timmar. Till exempel när jag skall kolla på VMAS eller andra Awards, så är det i Amerika, vilket då man måste vakna kl 04.00 på morgonen, helt sjukt!

Efter det så vet jag inte vad jag ska göra… HAHAHA! Jag hatar söndag, då jag har inget att göra. Alltid! Men skall ni kolla på programmet? 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..