Back to Stockholm

Nu åker jag till Stockholm! Vilken känsla, älskar Stockholm så sjukt mycket. Haha… Nog med det. Idag vaknade jag kl 4:00 på morgonen och packade väskan, då jag inte hann fixa det igår. Så jag fick vakna tidigt och göra det. Jag hann inte är frukost hemma häller, och frukost är det viktigaste enligt mig.

DSC04782
DSC04783
DSC04785
DSC04788

Men jag åt för några minuter sedan en god frukost på Espresso House, och därefter tog jag MTR EXPRESS tåget mot Stockholm. Jag trodde inte att jag skulle hinna att upp äta frukosten, men som tur så gillar jag frukost och åt upp allt under 10 minuter. Haha, jag var stressad i onödan!

Jag sitter och skriver just nu i tåget! Så himla mysigt. Speciellt i MTR EXPRESS, det är så lugnt, fräscht och sittplatserna är mjuka. Det är nu min andra gång jag åker MTR. Skall absolut fortsätta boka resa från dem. Love it!

  1. Låter trevligt, vet inte om jag har åkt dem men troligtvis. Jag bor i Stockholm så jag kan förstå att du känner glädje till att komma till huvudstaden haha!

    Sv; ja, det var två nice dagar 🙂

  2. riktig snygg design är det du som gjort?
    vart har du blogg portalen? jag har på blogg.se och måste verkligen hitta någon som vill hjälpa mig med designen självklart om du vill får du en slant för jobbet hör av dig om intresset finns tack

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..