True Love

Photo: Mikaela Watsfeldt - http://instagram.com/mikaelawatsfeldt

Photo: Mikaela Watsfeldt .

Mina solglasögon kommer från EoE. Har fått en hel del frågor om dessa, kul att ni tyckte om dem.  Men hur som helst, jag skall snart åka ner till stan för att köpa några plagg till releasefesten i Stockholm som jag skall till nu på fredag  Jag tycker det är sjukt viktigt att man har en grym outfit till sådana galor , events och liknande. Kläder beskriver hur du är som person, därför måste man presentera sig på ett bra sett. Haha, det låter som sjukt töntigt, men ni förstår! Ni vet hur jag är när jag skall förklara grejer, jag är sämst på det.

Efter det har jag ingenting att göra… Kanske sova och vila lite. Det behövs just nu. Haft tuffa dagar!

Och en annan grej jag vill ta upp här, är hur underbara och unika alla mina läsare är.  JAG ÄLSKAR ER. Sjukt kul att många kom fram till mig idag också, ni är bara för grymma, söta och allt! Exakt allt. Okej nu överdrev jag, ingen kan vara ”exakt allt”, men aa ni förstår hur mycket jag gillar er, LOVE YAH.

Har kanske sagt att jag älskar er i alla mina senaste inlägg nu. MEN PÅ RIKTIGT JAG ÄLSKAR ER. HAHAH! THIS IS TRUE LOVE (Ni som inte kan engelska, ‘som mig’ så betyder det, ‘detta är äkta kärlek’)

P.S Fler bilder från denna outfit, kommer inom kort.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..