Mohammedi’s is Back

19b
Fotograf: Emma Grann.

Linne – Formal Friday || Klocka – Knut Gadd || Sandaler – birkenstock.

Jag vill börja med att tacka min förra bloggportal, blogg.se, där jag har bloggat 6 år hos dem. De har tagit hand om mig väldigt mycket och jag har haft sjukt grymma år på där, tack! Livet går vidare och man utvecklas varje dag som går. Nu vill jag satsa sten hårt med mitt varumärke.

BOOM! Nu tar vi nästa steget tillsammans…  Jag är nu en del av United Influencers och även en del av United Bloggers familjen. Jag är jätteglad att jag har fått den här äran, att få jobba med UB och dessa grymma människor som vet hur man bygger upp någons varumärke. Det ska även bli kul att få jobba med mitt bloggteam här på United Influencers. Alla är duktiga på det dem gör, vilken inspiration!

Är ni redo med att följa min resa här på bloggen? Let’s do this TILLSAMMANS!

 

EN TÄVLING KOMMER ATT DYKA UPP HÄR PÅ BLOGGEN OM NÅGRA MINUTER. MISSA INTE!

 

LOADING..