TIGER

Fotograf: Sune Chee.
 
 
Här kommer en snabb look. Jag bara älskar mina nya KENZO tröja. Bättre bild och outfit på tröjan kommer inom kort. Och ni som följer mig på snapchat och även på MIKZ, så har ni redan fått se min nya klocka som jag köpte idag från Knut Gadd.  Utan tvekan min favvorit klocka, bästa köpet hittills!
 
btw, jag ser framemot Turkietresan… Kanske den 8:de gången i rad, där vi åker dit. VÄRT! Vi trivs så bra där, miljön, vädret, maten och allt detta. Vi kommer även fira Eid/Bajram där borta. Super!
 
Jag vet fortfarande inte om jag skall ta med min datorn eller inte. Men mobilen följer alltid med. Vilket då jag kommer att instagrama, blogga, snapchata samt MIKZ:A, under resans gång. Men om jag inte tar med mig någon dator så får ni vänta på outfits samt ”proffsiga” bilder när jag kommer hem. Men det är inte bestämt ännu. Jag kommer att uppdatera er! 
LOADING..