London day three (part 1)

 ”London Eye”
”Madame Tussauds” , Me and Barack Obama .
 
 

Dag 3 i London bestod av bland annat London Eye och Madame tussauds. Dag tre var absolut den bästa dagen, då vi gjorde massor, vi fick se massor och det var en toppen dag helt enkelt. Allt det bästa på en och samma dag. Självklart blir det super! 

 
Som ni ser ovan så har jag bara lagt upp två bilder från Madame T. för att det är sjukt många bilder. Jag tänkte göra ett inlägg om bara MT, lite längre fram. 
 
Vi började vår dag med London Eye. Jag minns fortfarande första gången jag åkte på London Eye, då jag var ca 11 år gammal. Det var verkligen kul att åka London Eye igen. Jag fick massor med flach back minnen, haha! 
 
 
Jag har åkt London Eye och varit på Madam Touse för första gången, för exakt 7 år sedan. Och jag måste bara säga att Madame T har blivit mycket bättre nu än förr… Men det är liksom fortfarande samma. ( Bara de att de har lagt till nya grejer). Jag minns fortfarande för 7 år sedan när jag inte vågade ”åka” spökhuset i MT. Jag var liten då! Men nu har jag gjord det och det känns skönt att man har testat den nu, för att jag minns att jag ångrade mig mycket när jag var 11 år, för att jag inte testade den.
 
 
Tips till er som åker till London och vill testa på dessa grejer.
– Om ni vill testa på dessa grejerna så rekomenderar jag att du köper en biljett
för allting, så det blir mycket, mycket billigare. Beställ hellre via nätet, då ni slipper stå i långa köer. Samtidigt  så sparar ni mycket tid på eran dag! Att bara åka London Eye kostar kanske 350kr, och Madame runt 450kr kanske. Men om man köper en biljett för båda dessa samtidigt, så blir allt runt 500kr (detta är priset för en  vuxen). Hur bra är inte det?! Och om man vill testa på fler grejer, så som spökhuset, då tycker jag att ni ska köpa en biljett för alla dessa tre, då det blir ännu billigare. 
 
 
FORTSÄTTNINGEN FÖLJER…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..