Besöker Hair Angered Imorgon

 
Bild från min senaste besök hos Hair Angered.
 
Snart är det skolavslutning, London resa och events i Sverige & även utomlands. Så imorgon skall jag äntligen besöka Hair Angered igen för att fixa mitt hår. Just nu så ser mitt hår förjävligt. Hår är 90% av hela utseendet. Så det är viktigt att fixa sitt hår supersnyggt. Och Hair Angared vet exakt hur man får till den grymma looken! 
 
Men självklart har jag skola imorgon. Jag har prov & redovisning imorgon. Och just nu försöker jag göra klart min svenska text som jag ska redovisa. Är det bara jag som hatar redovisningar!? Men hur som helst… Jag åker direkt efter skolan till Hair Angered. Därefter ska jag ha ett möte med en butik (hemligt). Det kommer vara rättstressigt imorgon. Är redan stressad. HAHA!
 
Självklart förljer min systemkamera med, så jag kommer att uppdatera er med massa bilder. 
P.S Imorgon så kommer jag finnas på MIKZ. Jag kommer att uppdatera er om det mera när det jag har fått det.
 
 
  1. tror nog att venedig är jätte romantiskt o fint där tror ja me man vill åka me sin älskade. kommenterade på denna den andra gick inte 😀
    Ha en fin helg kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..