Video: Resan till Berlin 2015 – #sfia15 & berlin

 
NU FINNS DET EN KORT VIDEO PÅ NÄR JAG VAR I BERLIN MED MIN VÄN EMELINE. 
Tack så mycket Rebecka för grym videoredigering – Kolla in henne grymma fotoblogg Rebeckasfoto.se
 
Video: Stylight Fashion Influencer Awards 2015 i Berlin samt kort när vi gick runt i fina staden Berlin. Som sagt, detta är bara 2 minuter av min hela 40 timmars resa. Alltså vi gick runt mera än vad ni fick se i videoklippet. Jag tog dock mer bilder än att jag filmade.  Som ni såg på min blogg så var vi även i Berlin Mall och liknande ställen. Sjukt roligt var det i Berlin. Kommer absolut besöka staden igen i framtiden! Glöm inte att prenuminera och gilla videoklippet. Jag skall försöka göra minst ett videoklipp per vecka. Och vad säger ni om ett videoklipp när jag tecknar?
 
ENJOY! Lägg videoklippet i högsta kvalité.