SFIA15 part 1

Jag med värdens skönaste och vackraste person Kristina Bazan.
Louiseeeee, Louise Roe!
Victoria’s Secret model, Bar Refaeli. WOW!
Jag med vår Svenska skönhet, Angelica Blick!
Ser ni vem det är? Mariano Di Vaio, Italiens modell och skådespelare. YEAHH!! / Bilden ovan: Jag med Mariano.
 
Det  var sjukt rolig kväll i Stylight Fashion influencer Awards 2015! Jag kommer att berätta mera detaljerat på del 2, som kommer inom kort. Jag var i Berlin i två dagar och är nu är jag tillbaks. Jag kunde tyvärr inte blogga mycket där med tanke på att det bara var två dagar och man måste hinna med allt. Sen så fanns det inte internett överallt. Utan det fanns bara i Hotellet. Så jag kunde bara uppdatera när jag var där. Men jag kommer självklart visa er bilder vad jag gjorde i berlin innan och efter galan. Det kommer snart!
LOADING..