#SFIA15

Model och styling: Jag / Foto: Sune Chee. | Klicka på bilden för att se var produkterna kommer ifrån.
 

Jag har inte så kallad en drömoutfit. För att jag älskar kläder och mode, vilket jag vill ha allting, alla killkläder som finns i min storlek. Så jag har tyvärr ingen drömoutfit. Drömmen är att ha alla killkläder i min garderob. Så man kan skapa sin personlig och unika outfit varje dag. Så därför valde jag den här outfiten ovan som min tävlings bidrag, som jag även har lagt upp på min stylight.se konto. Min stil! Suit med häftiga skor är något som skriker mycket FASHION! 

 

Jag vill så sjukt gärna åka till Stylight Influencer Awards 2015 GalanJag vill vinna den här tävlingen för att jag brinner för mode. Att få gå på en sådan här gala skulle varit sjukt, det är min dröm! Att få träffa alla stora modeprofiller och träffa sina förebilder inom mode är något alla drömmer om. Som jag alltid har gjort. Och jag vill absolut träffa dem. Samtidigt så vill jag även kolla på runways och få massor med inspiration. För man vill självklart utveckla sin stil och få mera inspiration. Det skulle vara en dröm, verkligen! Att få åka till just Berlin också. Jag fyller 18 år den 15 Januari. Och galan är 20:e januari. wooow!! Dröm presenten. Hahaha!! Nej men seriöst. Jag vill det här så sjukt mycket. Det är mycket som bollar i huvudet, det är mycket ord som jag vill skriva ner här, men dem är för många vilket jag inte få ut dem, från huvudet. Det är för mycket som bollar i huvudet. Är skakig och nervös just nu. Jag har alltid varit mode-intresserad sen jag var ung. Gillade inte att mamma köpte kläder åt mig, jag ville alltid köpa de jag själv tyckte om. Och en rolig grej ni kanske inte visste om mig, är att jag har bland annat spelat massor med modespel när jag var liten, medans andra killar spelade krig, fotboll och bilspel. JAG VILL DET HÄR JÄTTE MYCKET. 

 

Nu undrar ni varför jag har skrivit det här inlägget, jo för att jag är med i en sjukt grym tävling som Stylight har anordnat. Vinnarna får VIP-biljetter till Berlin och får dessutom ta med sig en vän. Förutom detta ingår även inträde till galan och ett personligt möte med Bryan Boy. WAHH!!

 

GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ STYLIGHT – MOHAMMEDIS HETER JAG DÄR!

Håll tummarna och tår för mig! Läs mer om galan här: http://www.stylight.se/Influencerawards

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..