GOD JUL

GOD JUL HÖRNI!
 
– Vi ses igen den 31 December 23:59. Alltså om 7 dagar! Då är det ett nytt start här på bloggen. Nya bilder, mer konst, mer mode, aktivare blogg, och allt bättre! Det kommer bli ett sjukt bra år! GLÖM INTE ATT BESÖKA BLOGGEN REDA DEN 1 JANUARI KL 00:00! 
 
Med andra ord –  2015 WILL BE CRAZY! Missa inte, besök bloggen igen om exakt 7 dagar! LÅT OSS GÖRA DETTA TILLSAMMANS OCH GÖRA DET TILL PERFEKTA ÅRET! BLOGGEN – EN HELT ANNAN NIVÅ!
 Här kommer två bilder på 3 goingar! Första bilden med Silver by Mohammedi’s Collection: Oscar Palmqvist , bredvis honom står Anton Björkqvist & i sista bilden ”Captain morgon” Wictor Ruud! Haha. Goa bilder. De är mina klasskamrater, lovade dem att lägga upp bilderna på bloggen. Visst är bilderna härliga? GOD JUL ALLIHOPA!! TA HAND OM ER, OCH SOM SAGT, VI HÖRS OCH SES 1 JANUARI, 00:00 – BESÖK BLOGGEN DÅ!
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..