Lägga mer tid på konsten

Nu känner jag att min blogg håller på att förvandlas till en 100% modeblogg. Det får absolut inte hända! För jag driver en av Sveriges största konstbloggar. Då ska jag hålla på med konsten mer… Konsten är nyckel till min framgång helt enektl… Som sagt bloggen handlar om 50% mode och 50% konst… 10% är övrigt. Jag försöker blogga 110%! Nu vill jag faktiskt ta tag i bloggen och köra hårt… Den skall bli större än vad den är idag! 

 
Nu ska jag börja med en ny teckning. Och det blir Shaun Ross (bilden ovan). WOW WOW WOW. Kommer ni ihåg att jag berättade att Cara D var en av mina förebilder inom mode. Shaun Ross är också en av mina förebilder inom mode/modellandet… Han har så unikt ansikte. Älskar det! Har länge velat teckna honom. Nu känner jag att det är dags! Ska hinna göra klart den här teckningen innan jag åker till Stockholm som är nu på Söndag.