kvällsljuset vid slottet i Stockholm

Alla bilder från Emma Grann – emmagrannfotografi.blogg.se
 
Kolla vad Emma Grann skickade till mig från Stockholm. 3 superfina bilder! Emma som har fotograferat mig en hel del, kommer nu att bo i Stockholm i några månader. För att hon kom in en fotoskola, superduktig! Grattis ännu en gång, Emma.  Om ni söker en fotograf i Stockholm, så hör av er till Emma. Ni når henne genom hennes mail: emma.grann@hotmail.com 
 
Och sen så vill jag även säga att jag är fortfarande på semester och det går fortfarande beställa tygkasse #MohammedisCollection (Bilderna ovan, ser ni Emma Grann med Mohammedi’s Collection). Dock kommer tygkasserna hem till er i Augusti. För då är jag tillbaka. Därefter blir leveranstiden som vanligt, 1-3 arbetsdagar.
 
/ För att beställa en tygkasse, kontakta mig på mohammediblog@hotmail.se (jag svarar inom 15h).
 
LOADING..