Modetips: esprit

Mina tre favoriter från Esprit, som är helt nya.
 
När jag har tråkigt eller har inget att göra, så kollar jag oftast runt i online butiker och kolla efter kläder. Det är inte så ofta jag går in på Esprit.se, men idag gjorde jag det och hittade tre favoriter. Som jag lätt tänker köpa. Det är väldigt inne det där med print på T-shirt. Och sommaren närmar sig, så varför inte köpa en flätad stråhatt. När jag var yngre, så passade jag inte med kepsar och hattar. Men nu tycker jag att de passar så himla snyggt på mig. Så funderar på att köpa denna stråhatt (bilden ovan). Jag hittade massor med fina kläder, men dessa tre funderar jag på att köpa. Om ni vill se fler kläder så går ni bara in på deras hemsida. Det finns även kläder till tjejer som är superfina. Ni vet att jag gillar att överraska människor. Så varför inte köpa något litet till mina föräldrar när jag ändå tänker beställa något till mig själv? Det var inte så dyrt heller.  Ska lätt gå in på deras hemsida nu, oftare. 

 

Kläder som har blommor som print, är det finaste. Jag beställde en skjorta som hade blommor på, fast från en annan online butik. Visar er skjortan någon annan dag.  Det är så inne nu i mode-värden med blommor som print i kläder. Och det gör mig glad. Jag hittade några sådana kläder på Esprit också, för billigare pris. Så kolla in där. 

LOADING..