Jag är snart färdig med en tjejs design i hennes blogg som jag har fixat allt!!!

Vill du se bloggen live?
http://batoulspyssel.blogg.se

Jag har fixat allt!
allt allt i bloggen!

  1. Heey, kan inte jag skicka några bilder på msn så kan du fixa dom och ha dom som header efter som att jag inte kan ha massaa blommor :O, dessutom så ville ju jag att det skulle stå :"Om Pyssel klubben", våra aktiviteter, kontakta oss, translate! Kan inte du göra det istället? :O

  2. Heey, kan inte jag skicka några bilder på msn så kan du fixa dom och ha dom som header efter som att jag inte kan ha massaa blommor :O, dessutom så ville ju jag att det skulle stå :"Om Pyssel klubben", våra aktiviteter, kontakta oss, translate! Kan inte du göra det istället? :O

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..